Снимка Фейсбук, Бившата съпруга на премиера в оставка Бойко Борисов –

...
Снимка Фейсбук, Бившата съпруга на премиера в оставка Бойко Борисов –
Коментари Харесай

Бившата жена на Бойко с позиция: Ленинизъм, нищо повече от ленинизъм

Снимка Facebook, 

Бившата брачна половинка на премиера в оставка Бойко Борисов – доктор Стела Костова, изрази възмущението си към Слави Трифонов и неговите подчинени в обществената мрежа фейсбук. Лекарката, която е майка на единствената щерка на Борисов – Венета, от дълги години живее и работи в Щатите, само че не стопира да се интересува от политическите събития у нас, написа " ".

Често в обществените мрежи доктор Костова споделя разбори на специалисти, публицисти и общественици, с които е съгласна. Под една от последните ѝ изявления – сериозен коментар на писателя Христо Стоянов към новите депутати, озаглавен „ Ленинизъм... нищо повече от ленинизъм “, тя дискутира появяването на Трифонов на политическия хоризонт със своя другарка. „ Адмирации за поста!! Шоуменът дори не благоволи да се изправи като всички. Закле се седнал (това никой не го отрази)... Сценаристът е пропуснал да му напише какво да прави... защото е бил много ангажиран да написа своето неуместно изявление... Нямам думи за злобата, която цареше в цялата зала “, написа Сима Недялкова към доктор Стела Костова. „ Да, долнопробно държание, безусловно им приляга и дава отговор на същността им “, дава отговор лекарката.

Д-р Костова и Борисов за разведени отдавна, само че са в отлични връзки. Приятели са и във фейсбук, а доктор Костова поддържа всички решения на своя някогашен брачен партньор. През миналото лято докторката бе възмутена и от дейностите на протестиращите в центъра на София. „ Престъпно държание и вандализъм, нахлуване на чиновниците на полицията, противен език и какво ли не още се счита от „ протестиращите за НЕ съдебна експертиза ЗНАЕ ТОЧНО КАКВО “ за причина за горделивост. Искат цивилизовано общество, а даже туземците не са имали такова държание. Искат ЗАКОННОСТ, а нарушават закона. За сведение във всяка естествена страна законът разрешава при нахлуване на служител на реда нападателят да бъде незабавно задържан и съден, в Щатите служителите на реда могат да употребяват оръжие, в случай че животът им е заплашен по време на осъществяване на служебния им дълг “, написа тогава доктор Костова във връзка безобразията на метежниците.

Бившата брачна половинка на премиера в оставка не крие, че изпитва носталгия по България и най-много тъжи за щерка си Венета и двете си внучета Бойко и Иван, които рядко има шанса да вижда онлайн, само че в интернет пространството не стопира да назовава „ моите съкровища “.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР